• 33 Yıllık Deneyim ve Kalite

    Hisar Etiket, etiket sektöründe 33 yıllık deneyimini, kalite odaklı profesyonel
    kadrosuyla yüksek standartlarda üretim yapan lider etiket firmalarından biridir.

  • Ayrıcılıklı Ürünler

    Markanıza özel tasarlayacağımız ve üreteceğimiz etiketiniz,
    ürününüze ayrıcalık katacağı gibi kurumsallığınıza da katkıda bulunacaktır..

  • Mükemmeli Standartlaştırmak Hedefimiz

    Her ürün ve her hizmetimizi mükemmel kriter ve özelliklerde sunmak ,
    istikrarlı olarak sürecin devamlılığını sağlamak en önemli ilkemizdir.

KURUMSAL

Hisar Etiket, etiket sektöründe 33 yıllık deneyimini, kalite odaklı profesyonel kadrosuyla yüksek standartlarda üretim yapan lider etiket firmalarından biridir.

İncele

ÜRETİM

Hisar etiket 100'ü aşkın profesyonel ekibi ve son teknoloji üretim parkuru ile sizlere en kaliteli ve en ekonomik hizmeti sunmaktadır.

İncele

HİZMETLER

Hisar Etiket olarak siz değerli müşterilerimizin talepleri doğrultusunda, etiket, matbaa ve özel projelerinizde güçlü çözüm ortağınız olarak hizmet sunmaktayız.

İncele

Neden Hisar Etiket ??

TEKLİF

Firmanızın üretmiş olduğu ürünlerin sunumu ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda müşteri temsilcimiz analiz yaparak, firmanıza detaylı olarak teknik, malzeme, üretim ve maliyet bilgisini tarafınıza sunmaktadır.

TASARİM

Müşteri temsilcimizin firmanıza sunmuş olduğu teklifin kabul edilmesi sonucunda, tasarım ekibimiz üretilecek olan ürünlerimiz ile alakalı dizayn çalışmasını yaparak alternatifler sunmaktadır.

ONAY

Tasarım ekibimiz tarafından sunulan alternatifli ürün tasarımlarımız, yapılacak olan değerlendirmeleriniz sonucunda üretime hazır hale getirilmekte ve tasarım aşaması tamamlanmaktadır.

ÜRETİM

Tarafınızca onaylanan tasarımlar, malzeme seçimi, kullanılacak teknolojisi ve detaylar doğrultusunda ön çalışma yapılarak test edildikten sonra üretim aşamasına geçilerek siparişinizin hazırlanmaktadır.

TESLİMAT

Üretimi tamamlanmış olan ürünleriniz, kalite kontrol aşamasından kalite standartları kriterleri doğrultusunda geçerek paketlenmekte ve firmanıza teslim edilmektedir.

GARANTİ

Teslim edilen ürünlerimiz bir çok kalite kontrol aşamasından geçmektedir. Her ürünümüz garantimiz altındadır ve memnuniyetiniz doğrultusunda teslimattan sonra bile memnun olmamanız durumunda gerekli iyileştirmeler yapılmaktadır.

Duyurulardan haberdar olmak için bültenimize kayıt olun..

test